- avagy mentális segítség nekem az önkéntes karantén alatt.

Feljegyzések az egérlyukból

Feljegyzések az egérlyukból

Április elseje - de nem tréfa

2020. április 01. - Azile.Csagrof

Szóval első bejegyzés, 17. napja az önkéntes karanténnak. Rengeteg gondolatom gyűlt össze már mostanra, vezettem is papíron naplót, olyan hagyományos, századfordulós kisasszonyos stílusban:

"03.28. - 13. nap, szombat

Rájöttem, hogy a Cry me a river klipje Justin Timberlake-től szexuálisan felizgat."

Hát igen, arra a szép szombati napra bizony ez az egyetlen mondat jutott. Ezért nem mellékesen ilyen önző célból is indítom a blogot, hogy szellemileg ne épüljek le teljesen, és szinten tartsak egy 60-70 %-os mentális funkcionalitást.

Ennél szebben nem is lehet indítani egy bemutatkozást, de azért nekifutok újra. 27 éves pénzügyi és adminisztrációs asszisztens vagyok Budapest belvárosában. Lelkes fiókíró, egyszerű ember, egyszerű igényekkel: csak bor legyen és mérsékelt napfény!

De térjünk vissza a tárgyhoz, a karanténhoz. Sokan már hetek óta ülünk önkéntesen otthonainkban, és mi vagyunk a szerencsésebb helyzetben, hogy ezt megtehetjük. Mindenki számára szorongásokkal és feszültséggel teli ez az időszak, harapni lehet a villámokat a levegőben. Kell egy kis figyelemelterelés, hogy a felszabadult időt ne ezekre harapva töltsük el, görcsösen rángatózva.

(Hjaj, ahogy ezt írom, a youtube lejátszási listám pont berakta a Cry me a river-t.)

Szóval, kellemes időtöltés. Gondolom a mindenféle "10 tuti tipp karantén idejére" szörnyen tuti tippjein már mind túl vagyunk - szortíroztunk, nagytakarítottunk, csempét pucoltunk, izgalmas recepteket próbáltunk ki, olvastunk, tornáztunk, meditáltunk, átültettük a fikuszt, én speciel tegnap este jutottam arra a szintre, hogy két pohár bor után átgondoljam az ágyban az összes létező hibát, amit valaha elkövettem, majd kellemetlen szégyenérzettel kísérve merültem felületes rémálmok és sima álmok háborgó tengerébe.

Hú, hát nem szeretnék több ilyen éjszakát, ehhez még túl törékeny az énem, ezért most igyekszem mentalitást váltani. Fókuszba helyezni, azt ami épít és érdekel, vagy pusztán szórakoztat, majd leírni a gondolataimat. :)

Ami mostanában különösen érdekel, az a Fortnite, a gangon hesszelés és a válogatott módszerekkel való önkínzás, szóval holnapra illene előállnom valami értelmessel, mi?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hanagyonunatkozol.blog.hu/api/trackback/id/tr9615580478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása